Ce urăsc.

Sunt genul de fată care urăște destul de multe și aș putea foarte ușor să fiu fiica lui Cheloo dintr-o altă viață. Aici este o listă întreagă cu tot ceea ce urăsc.
Urăsc uniformele școlare. De ce? Pentru că ne face să părem niște clone și nu ne lasã sã fim originali.
Mai urăsc și fuckboys. Ce sunt "fuckboys" well sunt acei idioți fără suflet care se cuplează cu o fată, o fac să sufere, apoi se despart de ea. I mean, serios, de ce? Dacă vrei doar să fuți pe cineva, mergi la curve.
Urăsc manelele. Nu cred cã este o surpriză, dar da... Urăsc manelele din suflet. I mean este o combinație de incultură combinatã cu ceva ce a ieșit din fundul cuiva și multe fete dezbrăcate.
Urãsc persoanele "mondene" tot ceea ce urăsc mai mult e să deschid televizorul și să văd știri de genul "ȘOC! Bianca și Victor Slav sunt din nou împreună!" I mean dude, de ce ai da pe post așa ceva? De ce? De ce, în numele Domnului ați da pe post chestii din viața personală a altor persoane? Pentru că e bine, pentru că audiența halește scandalurile și chestii picante din viața personală a "vedetelor" din showbusiness-ul autohton.
Urăsc pițipoancele.
Cred că nimic nu mă enervează mai tare decât să vãd o tipă vopsită în cap ca un curcubeu căcat, cu tocuri de 25 și haine pe care le poți numi foarte ușor haine de curve. Pur și simplu nu suport, mă ard ochii sã văd așa ceva mergând pe stradă, fără să îi dau un glonț în cap.
Urãsc acele fete care pretind că ascult rap doar ca să agățe băieții.
Doamne cât mă enerveazã să aud cum anumite fete se dau mari rapperițe însă, singura trupã pe care o ascultă e Șatra B.E.N.Z.
Urăsc multe, multe chestii. Am ajuns la un sfert din listă și m-am plictisit sã mai scriu.

Comentarii